לימודי ערב בניהול משאבי אנוש: קריירה במהלך התואר? כן בבית ספרנו

תואר ראשון בניהול משאבי אנוש עוסק בניהול ופיתוח הנכס היקר ביותר בארגון – האנשים שעובדים בו.

התוכנית  מוכרת ע”י “משאבי אנוש בישראל” (ע”ר), הגוף המוביל והמקצועי בישראל לקידום משאבי אנוש!

ניתן להמשיך ללימודי תואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני.

מה לומדים בתואר ראשון בניהול משאבי אנוש?

ניהול משאבי אנוש הוא מקצוע העוסק בניהול ופיתוח הנכס היקר ביותר בארגון – האנשים שעובדים בו. המקצוע מתמחה בגיוס האנשים הנכונים לתפקידים הנכונים, בשמירתם כבעלי יכולת ומוטיבציה גבוהות ובקידום הקריירות שלהם הן לתועלתם האישית והן לתועלת הארגון. לעובדים בתחום משאבי אנוש, זוטרים ובכירים, תפקיד אסטרטגי בהיותם אחראיים על מיון, גיוס, השמה, תיגמול, פיתוח והדרכה, רווחה ושימור עובדים.

תוכנית הלימודים המכשירה את הלומדים בה להפוך למנהלי משאבי אנוש עם ראייה רחבה ורב נושאית, עם דגש על כלל הנושאים עימם בא המנהל במגע: אסטרטגיה, גיוס, מיון, הדרכה, רווחה, ניהול קריירה וכישרונות, ותגמול.

תוכנית הלימודים משלבת עבודה מעשית מודרכת: תכנית פרקטיקום- תכנית המאפשרת לסטודנטים להתנסות ולתרגל בפועל את כלל המיומנויות שנרכשו במהלך הלימודים במחלקות משאבי האנוש של ארגונים וחברות.

לתוכנית הלימודים לתואר ראשון בניהול משאבי אנוש

peres plus magazine - לימודי תעודה מתקדמים בשילוב עם התואר

בעידן של ימינו העובדים בארגונים מצפים להערכה על ביצוע עבודתם, לכן נדרש בתחום המשאבי אנוש ידע מקצועי.

קראו עוד

כוחות רבים מעצבים את הסביבה הארגונית והופכים אותה לדינמית ומורכבת ובכך יש צורך להיות פתוח לשינויים, בקורס נכיר את הדרך בשימוש בכלי בינה מלאכותית לטובת ניתוח צרכי העובדים.

קראו עוד

תעודה ייחודית זו מבוססת על לימודים המקנים ידע וכלים לתכנון יעיל ומוצלח של המשאב האנושי בחברה, בראייה אסטרטגית ומקצועית, החל מהצבת יעדים וכלה בגיוס, מיון והצבת העובדים בארגון.

קראו עוד

מה עושים עם תואר בניהול משאבי אנוש?

בוגרי התואר יוכלו להשתלב במגוון מקצועות ותפקידים בשוק העבודה הפרטי והציבורי. במסגרת יחידות משאבי אנוש יוכלו לעסוק בין היתר בתחומי: גיוס והשמה, הדרכה ופיתוח עובדים ומנהלים, ניהול צוותים, ייעוץ ארגוני, רווחה, חשבות שכר ועוד.

כמו-כן, יוכלו למלא בארגונים תפקידים של: מנהל יחידת משאבי אנוש, רכז כוח אדם, רכז גיוס והשמה, רכז שכר והטבות, רכז רווחה ופרט, אחראי פיתוח ארגוני, מנהלן.
מסיימי התוכנית יוכלו להשתלב גם בחברות השמה וכוח אדם, במכוני סקרים ובמרכזי הערכה.

אין ספק כי מדובר בתואר אשר יכול לפתוח לא מעט דלתות בשוק העבודה, מכיוון שכמעט בכל חברה יש צורך באנשי מקצוע העוסקים ומקדמים בתחום זה.

סטודנטים ובוגרי לימודי ערב לתואר ראשון בניהול משאבי אנוש מספרים

הלימודים במרכז האקדמי פרס הם חוויה חיובית, המרצים מקצועיים ומדהימים, הגמישות של תוכניות הלימודים אפשרו לי לכבוש יעדים ולהמשיך לשאוף קדימה.

testimonial ורד אשכנזי

ורד אשכנזי - סטודנטית שנה ג' לתואר ראשון במשאבי אנוש במרכז האקדמי פרס

ורד אשכנזי

סטודנטית שנה ג' למשאבי אנוש

זמינה לכם לכל שאלה

שוק העבודה דורש היום הרבה יותר ורציתי להיות מוכן. האפשרות לקבל תעודות מקצועיות כבר במהלך התואר נותנת לי יתרון משמעותי.

testimonial שי חרמון

שי חרמון - בוגר תואר ראשון בניהול משאבי אנוש, המרכז האקדמי פרס

שי חרמון

בוגר תואר ראשון בניהול משאבי אנוש

הלימודים לתואר ברמה גבוהה מאד, צוות המרצים קשוב ויודע למצות את היכולות שלנו, הסטודנטים.

testimonial שובל עוזירי

שובל עוזירי - בוגרת תואר ראשון בניהול משאבי אנוש, המרכז האקדמי פרס

שובל עוזירי

בוגרת תואר ראשון בניהול משאבי אנוש

לכל הסיפורים
אייקון תנאי קבלה

תנאי קבלה

יתקבלו לתכנית מועמדים העונים על התנאים הבאים:

• זכאות לתעודת בגרות מלאה בממוצע משוקלל 80 ומעלה
  • בעלי תעודות שוות ערך מחו”ל
  • בעלי תעודת גמר של מכינה קדם אקדמית אוניברסיטאית, השקולה לתעודת הבגרות , בממוצע של 80 ומעלה
  • נרשם מעל גיל 30 אשר אינו זכאי לבגרות או אינו עומד בממוצע הנדרש, חייב במכינה +30

שאלות ותשובות

בדומה ללימודי בוקר, הלימודים אורכים שלוש שנים שבסופם יוצאים עם תואר ותעודה מקצועית במסגרת “תואר פלוס”

לימודי ערב הם לימודים אקדמיים או מקצועיים המתקיימים בשעות הערב, בדרך כלל אחרי שעות העבודה, ומיועדים בעיקר לאנשים עובדים.

כרגע, ועד הודעה חדשה בנושא, הלימודים מתקיימים במתכונת משולבת: אפשר ללמוד באפן פרונטלי בקמפוס או בלמידה מקוונת –

לבחירתו של הסטודנט (למעט בקורסים ספציפיים). למידע מלא השאירו פרטים ויועץ לימודים יחזור אליכם.

• זכאות לתעודת בגרות מלאה בממוצע משוקלל 75 ומעלה או בעלי תעודות שוות ערך מחו”ל.
  • בעלי תעודת גמר של מכינה קדם אקדמית אוניברסיטאית, השקולה לתעודת הבגרות, בממוצע משוקלל 80 ומעלה.
  • נרשם מעל גיל 30 אשר אינו זכאי לבגרות או אינו עומד בממוצע הנדרש, חייב במכינה קדם אקדמית.

*עם זאת תיתכן קבלת מועמדים חריגים בהיקף של עד 10% על בסיס התחשבות בנסיבות חיים חריגות.

אכן, ישנה אפשרות למסלול מהיר לתואר ראשון ושני במנהל עסקים ב4 שנים בלבד. בנוסף, ישנה אפשרות לתואר ראשון במנהל עסקים ותואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני ב4 שנים.

תכנית הלימודים לתואר ראשון בניהול משאבי אנוש מכשירה את הלומדים בה להפוך למנהלי משאבי אנוש עם ראייה רחבה ורב נושאית. בתכנית ניתן דגש על כלל הנושאים עימם בא המנהל במגע: אסטרטגיה, גיוס, מיון, הדרכה, רווחה, ניהול קריירה וכישרונות, ותגמול.