לשיחת חינם
PERESTART-בית ליזמות וחדשנות של המרכז האקדמי פרס

PereStart הינו בית ליזמות וחדשנות עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס, המקנה להם את הכלים והניסיון הדרושים בפיתוח יזמות וחדשנות כמו גם שירותי ייעוץ, הרצאות, האקתונים ועוד.

מטרת המרכז היא לסייע לסטודנטים ולבוגרים בעלי זיקה בתחום היזמות והחדשנות לממש את מלוא הפוטנציאל שלהם ולתת להם תשתית, כלים והכוונה.

 

פרופ' דפנה שוורץ

מנהלת מרכז יזמות וחדשנות

פרופ' דפנה שוורץ

דואר אלקטרוני

כתבו לנו

dafna.s@pac.ac.il

אירועים קרובים

יום שלישי 28.02

בשעה 12:30 יעודכן בהמשך

סדנת פיתוח רעיונות עסקיים וצעדים ראשוניים להקמת עסק | PereStart

PERESTART, הבית ליזמות וחדשנות של המרכז האקדמי פרס מזמין אתכם לסדנת פיתוח רעיונות עסקיים וצעדים ראשוניים להקמת עסק, שתכלול ארבעה מפגשים פרונטליים.

28.2.23 - 28.3.23 | 12:30-14:30 | מיקום יעודכן בהמשך

לפרטים והרשמה

יום שלישי 21.03

בשעה 19:30 אודיטוריום בניין B

פרסונה יזמוּת | אסף גרניט | מצוינות תחת אש

אתם מוזמנים לסדרת ההרצאות של "פרסונה יזמוּת" עם המומחים הישראלים הכי בולטים בתחום היזמות!

המרצה הראשון שלנו יהיה השף והמסעדן אסף גרניט, שיספר על המסלול המקצועי שלו, ואיך הפך מהשף של מסעדה בשוק מחנה יהודה לבעלים של רשת מסעדות ברחבי העולם!

 

לפרטים והרשמה

יום רביעי 29.03

בשעה 12:00 בניין A, כיתה 10

חדשנות בעולם המזון והתזונה | מפגש עם פרופ' אייל שמעוני, מומחה פוד טק

בית הספר לתזונה בשיתוף מרכז היזמות והחדשנות PERESTART מזמינים אתכם לסדרה של מפגשים עם מובילי חדשנות בעולם המזון והתזונה.

במפגש הראשון, נפגוש את פרופ' אייל שמעוני, מומחה פוד טק, לשעבר סמנכ"ל החדשנות והטכנולוגיה של חברת שטראוס.

*ההשתתפות במפגשים היא עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס בלבד ומותנית ברישום מראש

לפרטים והרשמה

יום רביעי 19.04

בשעה 12:00 בניין A, כיתה 10

חדשנות בעולם המזון והתזונה | מפגש עם פרופ' עודד שוסיוב, יזם, ממציא ומרצה בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית

בית הספר לתזונה בשיתוף מרכז היזמות והחדשנות PERESTART מזמינים אתכם לסדרה של מפגשים עם מובילי חדשנות בעולם המזון והתזונה.

במפגש השני, נפגוש את פרופ' עודד שוסיוב, יזם, ממציא ומרצה בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית

*ההשתתפות במפגשים היא עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס בלבד ומותנית ברישום מראש

לפרטים והרשמה

יום רביעי 03.05

בשעה 12:00 בניין A, כיתה 10

חדשנות בעולם המזון והתזונה | מפגש עם ד"ר רותם כדיר, מייסד-שותף וסמנכ"ל הטכנולוגיות של חברת "מרמייד סיפודס"

בית הספר לתזונה בשיתוף מרכז היזמות והחדשנות PERESTART מזמינים אתכם לסדרה של מפגשים עם מובילי חדשנות בעולם המזון והתזונה.

במפגש השלישי, נפגוש את ד"ר רותם כדיר, מייסד-שותף וסמנכ"ל הטכנולוגיות של חברת "מרמייד סיפודס"

*ההשתתפות במפגשים היא עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס בלבד ומותנית ברישום מראש

לפרטים והרשמה

יום שלישי 16.05

בשעה 19:30 אודיטוריום בניין B

פרסונה יזמוּת | רעות תקני לי | מחלום במגירה לעסק משגשג

ממשיכים עם סדרת ההרצאות של "פרסונה יזמוּת"!

והפעם אתם מוזמנים להרצאה של הבלוגרית ומומחית הצרכנות רעות לונברג (רעות תקני לי) שתספר על איך הפכה בעשר אצבעות לאימפריית שופינג אונליין של אדם אחד.

לפרטים והרשמה
לכל האירועים

שירותי PereStart

הרצאות העשרה מרתקות בתחומי היזמות והחדשנות עם יזמים פורצי דרך ממגוון תחומים

מגוון הדרכות וסדנאות בנושאי יזמות, חדשנות והקמת מיזם חדש

לפרטים נוספים

הייעוץ כולל מפגשים אישיים וקבוצתיים עם פרופ’ דפנה שורץ, מנהלת המרכז. מטרת המפגשים היא לבחון יחד את המצב העסקי, בניית תכנית פעולה והגדרת מטרות.

 

 

 

אירועי האקתון חוויתיים נושאי פרסים בתחומים שונים 

בוגרים מספרים

עידו ופנר

בוגר MBA מנהל עסקים

סמנכ"ל טכנולוגיות ופיתוח באמדוקס

זוהר חסדאי

פיתוח עסקי, SAFEUP, בוגרת תכנית LEVEL UP

אור טויטו

מחלקת שיווק, AHAVA, בוגר תכנית LEVEL UP

מתעניינים בלימודים במרכז האקדמי פרס?

השאירו פרטים ונחזור אליכם או חייגו עכשיו 08-3006064 או חייגו עכשיו

*סטודנטים מוזמנים ליצור עמנו קשר בתחנת מידע בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.
שדות המסומנים ב* הם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.