PereStart הינו בית ליזמות וחדשנות עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס, המקנה להם את הכלים והניסיון הדרושים בפיתוח יזמות וחדשנות כמו גם שירותי ייעוץ, הרצאות, האקתונים ועוד.
מטרת המרכז היא לסייע לסטודנטים ולבוגרים בעלי זיקה בתחום היזמות והחדשנות לממש את מלוא הפוטנציאל שלהם ולתת להם תשתית, כלים והכוונה.
מנהלת מרכז יזמות וחדשנות
פרופ' דפנה שוורץ
כתבו לנו
dafna.s@pac.ac.ilאירועים קרובים
יום שלישי 28.02
סדנת פיתוח רעיונות עסקיים וצעדים ראשוניים להקמת עסק | PereStart
PERESTART, הבית ליזמות וחדשנות של המרכז האקדמי פרס מזמין אתכם לסדנת פיתוח רעיונות עסקיים וצעדים ראשוניים להקמת עסק, שתכלול ארבעה מפגשים פרונטליים.
28.2.23 - 28.3.23 | 12:30-14:30 | מיקום יעודכן בהמשך
לפרטים והרשמהיום שלישי 21.03
פרסונה יזמוּת | אסף גרניט | מצוינות תחת אש
אתם מוזמנים לסדרת ההרצאות של "פרסונה יזמוּת" עם המומחים הישראלים הכי בולטים בתחום היזמות!
המרצה הראשון שלנו יהיה השף והמסעדן אסף גרניט, שיספר על המסלול המקצועי שלו, ואיך הפך מהשף של מסעדה בשוק מחנה יהודה לבעלים של רשת מסעדות ברחבי העולם!
לפרטים והרשמה
יום רביעי 29.03
חדשנות בעולם המזון והתזונה | מפגש עם פרופ' אייל שמעוני, מומחה פוד טק
בית הספר לתזונה בשיתוף מרכז היזמות והחדשנות PERESTART מזמינים אתכם לסדרה של מפגשים עם מובילי חדשנות בעולם המזון והתזונה.
במפגש הראשון, נפגוש את פרופ' אייל שמעוני, מומחה פוד טק, לשעבר סמנכ"ל החדשנות והטכנולוגיה של חברת שטראוס.
*ההשתתפות במפגשים היא עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס בלבד ומותנית ברישום מראש
יום רביעי 19.04
חדשנות בעולם המזון והתזונה | מפגש עם פרופ' עודד שוסיוב, יזם, ממציא ומרצה בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית
בית הספר לתזונה בשיתוף מרכז היזמות והחדשנות PERESTART מזמינים אתכם לסדרה של מפגשים עם מובילי חדשנות בעולם המזון והתזונה.
במפגש השני, נפגוש את פרופ' עודד שוסיוב, יזם, ממציא ומרצה בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית
*ההשתתפות במפגשים היא עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס בלבד ומותנית ברישום מראש
יום רביעי 03.05
חדשנות בעולם המזון והתזונה | מפגש עם ד"ר רותם כדיר, מייסד-שותף וסמנכ"ל הטכנולוגיות של חברת "מרמייד סיפודס"
בית הספר לתזונה בשיתוף מרכז היזמות והחדשנות PERESTART מזמינים אתכם לסדרה של מפגשים עם מובילי חדשנות בעולם המזון והתזונה.
במפגש השלישי, נפגוש את ד"ר רותם כדיר, מייסד-שותף וסמנכ"ל הטכנולוגיות של חברת "מרמייד סיפודס"
*ההשתתפות במפגשים היא עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס בלבד ומותנית ברישום מראש
יום שלישי 16.05
פרסונה יזמוּת | רעות תקני לי | מחלום במגירה לעסק משגשג
ממשיכים עם סדרת ההרצאות של "פרסונה יזמוּת"!
והפעם אתם מוזמנים להרצאה של הבלוגרית ומומחית הצרכנות רעות לונברג (רעות תקני לי) שתספר על איך הפכה בעשר אצבעות לאימפריית שופינג אונליין של אדם אחד.
לפרטים והרשמה