לשיחת חינם

קורס הכנת מזון

המטבח התזונתי בליווי מיכל אנסקי

בואו לגלות מה קורה כשמדעי התזונה פוגשים את עולם הגסטרונומיה, וללמוד טכניקות בישול המתאימות למטבח המודרני הבריא.

במסגרת קורס הכנת מזון אשר לומדים הסטודנטים בשנה השלישית, נלמד איך לשלב גסטרונומיה ובישול עם עולם התזונה הבריאה. המפגשים יכללו ניסויים תזונתיים והכנה של מתכונים. כל שיעור מועבר ל-3 קבוצות בנות 24 סטודנטים, במועדים שונים, ואורכו 4 שעות. הקורס מלווה ע”י מיכל אנסקי, גסטרונומית ומרצה אורחת וד”ר שרית ענבי, מרצה בכירה בחוג, מולה נעשית התקשורת האקדמית.

למי מיועדת התוכנית

קורס זה מיועד לסטודנטים הלומדים בשנה שלישית בחוג למדעי התזונה אשר מתעניינים בעולם הגסטרונומיה והקולינריה המודרנית.

מה תלמדו בתוכנית

במהלך הקורס הסטודנטים לומדים על מושגי יסוד בהכנת מזון, הכרת מגוון המזונות הבסיסיים, אפשרויות השימוש בתפריטים השונים ותרומתם התזונתית. הרכבת תפריטים שונים בעלי ערך תזונתי בהתאם להמלצות הבריאותיות והתזונתיות. נוסף על כך, לומדים על עקרונות להכנת מזון תוך שמירה על הערך התזונתי, המרקם, הצבע והטעם של המזון, לימוד מיומנויות בכללי העבודה במטבח ושיטות הכנה חדשניות ומתאימות.

בסוף הקורס, הסטודנטים משלבים את כל הכלים והידע שצברו ואת הידע והניסיון של מיכל, מיישמים את עבודתם ומגישים מזון בריא ואיכותי לצוות השופטים שלנו סגל החוג הכולל בנוסף למיכל אנסקי, את פרופ’ זכריה מדר, ראש החוג למדעי התזונה וד””ר שרית ענבי.

קורס "במטבח התזונתי" עם מיכל אנסקי

מתעניינים בלימודים במרכז האקדמי פרס?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם או חייגו עכשיו 08-3006064 או חייגו עכשיו

*סטודנטים מוזמנים ליצור עמנו קשר בתחנת מידע
נא למלא את כל השדות
בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים והטבות מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט .ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.