למי מיועדת התוכנית
קורס זה מיועד לסטודנטים הלומדים בשנה שלישית בחוג למדעי התזונה אשר מתעניינים בעולם הגסטרונומיה והקולינריה המודרנית.
השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן
או חייגו עכשיו 08-3006064
נחזור אלייך בהקדם
בואו לגלות מה קורה כשמדעי התזונה פוגשים את עולם הגסטרונומיה, וללמוד טכניקות בישול המתאימות למטבח המודרני הבריא.
במסגרת קורס הכנת מזון אשר לומדים הסטודנטים בשנה השלישית, נלמד איך לשלב גסטרונומיה ובישול עם עולם התזונה הבריאה. המפגשים יכללו ניסויים תזונתיים והכנה של מתכונים. כל שיעור מועבר ל-3 קבוצות בנות 24 סטודנטים, במועדים שונים, ואורכו 4 שעות. הקורס מלווה ע”י מיכל אנסקי, גסטרונומית ומרצה אורחת וד”ר שרית ענבי, מרצה בכירה בחוג, מולה נעשית התקשורת האקדמית.
קורס זה מיועד לסטודנטים הלומדים בשנה שלישית בחוג למדעי התזונה אשר מתעניינים בעולם הגסטרונומיה והקולינריה המודרנית.
במהלך הקורס הסטודנטים לומדים על מושגי יסוד בהכנת מזון, הכרת מגוון המזונות הבסיסיים, אפשרויות השימוש בתפריטים השונים ותרומתם התזונתית. הרכבת תפריטים שונים בעלי ערך תזונתי בהתאם להמלצות הבריאותיות והתזונתיות. נוסף על כך, לומדים על עקרונות להכנת מזון תוך שמירה על הערך התזונתי, המרקם, הצבע והטעם של המזון, לימוד מיומנויות בכללי העבודה במטבח ושיטות הכנה חדשניות ומתאימות.
בסוף הקורס, הסטודנטים משלבים את כל הכלים והידע שצברו ואת הידע והניסיון של מיכל, מיישמים את עבודתם ומגישים מזון בריא ואיכותי לצוות השופטים שלנו סגל החוג הכולל בנוסף למיכל אנסקי, את פרופ’ זכריה מדר, ראש החוג למדעי התזונה וד””ר שרית ענבי.
השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן
או חייגו עכשיו 08-3006064
נחזור אלייך בהקדם
נחזור אלייך בהקדם