היחידה לפיתוח קריירה היחידה לפיתוח קריירה

היחידה לפיתוח קריירה פועלת כחלק ממעטפת השירות הניתנת לסטודנטים ולבוגרים של המרכז האקדמי פרס במטרה לסייע להם בעיצוב קריירה מקצועית מוצלחת. היחידה תעניק לכם את הידע והכלים הנדרשים עבורכם להשגת יתרון ברור בהתמודדותכם בעולם התעסוקתי המורכב.

לקביעת פגישת יעוץ בנושא קריירה לפנות ל – career@pac.ac.il

שירותי היחידה נחלקים לחמישה מוקדים עיקריים:

סדנאות

היחידה מקיימת סדנאות מעשיות המקנות לסטודנטים מיומנויות להשתלבות בשוק התעסוקתי: כתיבת קורות חיים, הכנה לראיונות עבודה, יזמות עסקית, פרזנטציה עצמית, שפת גוף, נטוורקינג ועוד.

ייעוץ תעסוקתי אישי

הכוונה מקצועית אישית לסטודנט ולבוגר בהתאם לצרכיו הפרטניים, הכוללת תכנון ובנייה של תכנית קריירה מקיפה בראייה עתידית.

מפגשי זרקור

מפגשים של סטודנטים ובוגרים עם נציגים של החברות והארגונים המובילים במשק, כמו גן עם בוגרי המרכז האקדמי פרס שהשתלבו במשרות משמעותיות בתחומי עיסוקם.

ליווי התמחות

סיוע וליווי של סטודנטים למשפטים באיתור מקומות התמחות רלוונטיים ובתהליכי הקבלה לאותם מקומות התמחות.

מאגר משרות

מאגר עדכני של משרות לסטודנטים ולבוגרים, החל ממשרות סטודנט חלקיות ועד משרות מלאות לבוגרים.

היחידה לפיתוח קריירה תשמח לעמוד לשירותכם ולסייע לכם להצליח לממש את עצמכם באחד על אחד אל הקריירה.

מדריכים שיעזרו לך בהמשך הדרך

תוכנית ההתמחות של המרכז האקדמי פרס

בשיתוף עם חברת אלומה

התוכנית מאפשרת לסטודנטים להתנסות באופן מעשי בארגונים המובילים בתעשייה כבר במהלך הלימודים, ולהכיר מקרוב את עולם התעסוקה אליו הם נכנסים, ליצור קשרים עם בכירים בתעשייה ולהתנסות בעבודה מעשית בפועל.
התוכנית מיועדת לתלמידי מנהל עסקים בשנה ג’ בעלי ממוצע 80 ומעלה, ומשלבת לימודים עיוניים בנושאים פרקטיים לצד ההתנסות המעשית.
הקבלה לתוכנית מותנית בראיון קבלה.

בין החברות המשתתפות בתוכנית:

לכל האירועים

מחוזקים לקריירה

מחוזקים לקריירה הינה תוכנית ייחודית למרכז האקדמי פרס בהובלת אורית אמיר – מומחית בתחום ההון האנושי, שתגלה לכם את החוזקות שלכם בעזרת מבחן גאלופ העולמי.

במסגרת הפרויקט תגלו מהן החוזקות שלכם, תלמדו כיצד להשתמש בחוזקות הללו במקום העבודה, ולשווק אותן בראיון ותקבלו המלצות לפעולה יישומיות בהתאם לחוזקות.

סיפורי הצלחה של היחידה לפיתוח קריירה

שרון אמסילי

שרון אמסיליבוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות

מדריכה חינוכית וטיפולית

"בעזרת היחידה לפיתוח קריירה התקבלתי לעבודה כמדריכה חינוכית וטיפולית במסגרתה אני משולבת בחטיבות ביניים בעיר ומסייעת לתלמידים ובני נוער בליווי, תמיכה, ובניית תוכנית להעצמה אישית"
סיאל בוסקילה

סיאל בוסקילהסטודנט לתואר ראשון במשפטים

רשות התחרות,מחלקת החקירות בתפקיד משפטי

"העבודה עם ירדן מהיחידה לפיתוח קריירה, בסדנאות הרבות עזרו לי להבין איך לגשת נכון לראיון עבודה ולא ליפול בשאלות המכשילות."
דניאלה שחם

דניאלה שחם בוגרת תואר ראשון במנהל מערכות בריאות ותואר שני במנהל עסקים

רפרנטית ביטוח בחברת התפעול גמל

"במשך הרבה זמן חיפשתי משרות שארגיש חיבור אליהן ולא הצלחתי למצוא את עצמי בכל אתרי הדרושים. שלחתי דרך אזור המשרות שבאפליקציה קורות חיים וכבר למחרת קיבלתי טלפון. הראיון עבר בהצלחה וזומנתי למבחני Exel. למזלי, באותו שבוע היחידה לפיתוח קריירה עשתה סדנת Excel בה קיבלנו מהמרצה את הכלים החשובים ביותר, שעליהם גם נבדקתי במבחן.
בזכות הליווי של ירדן והסדנה הזו הצלחתי לעבור את כל השלבים בהצלחה!".
אונאסיס חמדאן

אונאסיס חמדאןבוגר תואר ראשון במנהל מערכות בריאות

עובד מקצועי בחברת עמל ומעבר

פניתי ליחידה לפיתוח קריירה במטרה לקבל סיוע, ותוך זמן קצר התקבלתי לעבודה בתחום שלי.
נטלי בבזנוב

נטלי בבזנובסטודנטית לתואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני

מתאמת גיוס טכנולוגי בחברת נישה

"המפגש האישי בזום עם ירדן בה היא עזרה לי לבנות את קובץ קורות חיים שלי, והשיחות הכנה שעשתה איתי לפני כל ראיון עזרו לי מאוד וקידמו אותי אל עבר המטרה למציאת עבודה מתאימה בתחום שלי."

ירדן בכמן

מנהלת גיוס פנים ורכזת היחידה לפיתוח קריירה

בוגרת תואר ראשון בניהול ומשאבי אנוש ותואר שני ליעוץ ופיתוח ארגוני במרכז בעלת 8 שנות ניסיון מעולם משאבי האנוש בפרט גיוס והשמה של עובדים

jordan@pac.ac.il