לשיחת חינם

תחומי לימוד

ביוגרפיה

בעלת תואר שני בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית בתחום: תרכובות טעם- אנליזה סנסורית של אינטראקציות בין טעמים והקשר בין פנוטיפ גנוטיפ. כיום, בלימודי דוקטורט ממשיכה לעסוק בחקר רצפטורי טעם באדם בעזרת ניסויים סנסוריים בקרב פאנל טועמים אנושי וניסויים בתאים. מטרת המחקר היא למצוא ולחקור רצפים גנטיים בקולטני הטעם באדם אשר להם חשיבות רבה בחיינו.

מתעניינים/ות בלימודים במרכז האקדמי פרס?

השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן או חייגו עכשיו 08-3006064

או חייגו עכשיו

*סטודנטים/יות מוזמנים/ות ליצור עמנו קשר בתחנת מידע בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.
שדות המסומנים ב* הם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.