לשיחת חינם

מה היה באירוע?

איך יראה עולם המזון בעשור הקרוב? ואיך מייצרים בשר – בלי בעלי חיים? ומה התפקיד של AI בעבודת הדיאטנים?

בכנס “חדשנות במזון ותזונה, פתח לבריאות טובה?” במרכז האקדמי פרס, חברו יחד החוג למדעי התזונה, מרכז היזמות והחדשנות PERESTART ועמותת עתיד כדי לענות על השאלות הבוערות בתחום.

התרגשנו לארח את מיטב המוחות: מפרופ’ שפיגלמן מהטכניון שהציג מחקרים פורצי דרך, דרך החדשנות של אלף פארמס ורדפיין מיט בתחום הבשר האלטרנטיבי, ועד לפאנל מרתק בהשתתפות מובילי החדשנות מאסם, שטראוס וזוגלובק וכן מנהלת מחלקת התזונה של בי”ח איכילוב ונוהל על ידי פרופ’ זכריה מדר בו ניתן הדגש על תרומתן של חברות המזון לחדשנות במזון וכפי שציינה פרופ’ דפנה שורץ, ראש מרכז PERESTART: “המציאות במזון ותזונה עולה על כל דמיון, וחייבים כל הזמן להתעדכן ולהתחדש.”

גאים להוביל את החיבור בין האקדמיה לתעשייה! 🚀

מדעי התזונה
PereStart
when
מתי התקיים האירוע?
28/11/2024 יום חמישי 8:30 - 15:30
where
איפה התקיים האירוע?
טרקלין בניין B
event type
מה היה סוג האירוע?
כנס חדשנות במזון ותזונה
event organizers
בשיתוף
עמותת עתיד, עמותת הדיאטנות והתזונאות בישראל

מארגני האירוע והמרצים מסכמים

פרופ' זכריה מדר
פרופ' זכריה מדר, ראש החוג לתזונה במרכז האקדמי פרס
"חדשנות במזון ותזונה היא הכרחית לדאגה לבריאות טובה של האנושות."
פרופ' דפנה שוורץ- ראש מרכז יזמות וחדשנות
פרופ' דפנה שורץ, ראש מרכז יזמות וחדשנות PereStart
"המציאות במזון ותזונה עולה על כל דמיון, וחייבים כל הזמן להתעדכן ולהתחדש."

מה הייתה מטרת האירוע?

הכנס “חדשנות במזון ותזונה, פתח לבריאות טובה?” שהתקיים במרכז האקדמי פרס נועד לספק מבט מעמיק ומקיף על עתיד עולם המזון והתזונה. במסגרת האירוע, שנערך בשיתוף פעולה בין החוג למדעי התזונה, מרכז היזמות והחדשנות PERESTART ועמותת עתיד, נחשפו המשתתפים לחידושים פורצי דרך בתחום המזון, כולל פיתוחים בתחום החלבונים האלטרנטיביים, הנדסת רקמות והדפסות תלת-מימד של בשר. הכנס שם דגש מיוחד על החיבור בין האקדמיה לתעשייה, תוך הצגת חידושים מחברות מובילות בתעשייה, סטארט-אפים חדשניים ומוסדות מחקר מובילים. בנוסף, נדונו נושאים עכשוויים כמו שילוב טכנולוגיות AI בעבודת הדיאטנים והשפעת החדשנות על בריאות הציבור ועל קיימות סביבתית. האירוע הדגיש את חשיבות ההתעדכנות המתמדת בתחום המזון והתזונה, והמחיש כיצד שיתופי פעולה בין גורמים שונים בתעשייה ובאקדמיה מובילים לפריצות דרך משמעותיות בתחום.

על מה עברנו?

10:00 - 09:30
חדשנות בעיבוד מזון למען בריאות האדם וכדוה"א |
10:30 - 10:00
חלבונים אלטרנטיביים כמפתח למערכות מזון בנות קיימא וההיבטים התזונתיים שלהם |
11:00 - 10:30
חלבון מן החי, ללא החיה: בר קיימא, בטוח ומזין |
12:30 - 11:30
פאנל- מן הניסיון בשטח |
13:00 - 12:30
תמונת מצב של חברות המזון ומבט לעתיד |
13:30 - 13:00
כיצד הנדסת רקמות והדפסת תלת מימד אפשרו דור חדש של בשר ללא חיות וללא פשרות |
14:00 - 13:30
AI- לא תחליף לדיאטנים, כן קלף חזק |

הסגל שהשתתף באירוע

פרופ' זכריה מדר
פרופ' זכריה מדר
ראש בית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס
דר' מיכל האן - סגנית ראש החוג לתואר ראשון במדעי התזונה במרכז האקדמי פרס
דר' מיכל האן
סגנית ראש החוג למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס
פרופ' דפנה שוורץ- ראש מרכז יזמות וחדשנות
פרופ' דפנה שורץ
ראש מרכז יזמות וחדשנות במרכז האקדמי פרס
אירועים נוספים שיכולים לעניין אותך
  • 16 בדצמבר
    הצצה למאחורי הקלעים בעולם העסקים
    אונליין PereStartתואר שני
    16 בדצמבר
    הצצה למאחורי הקלעים בעסקים קטנים ובינוניים
    אונליין PereStartתואר שני

    מרכז ליזמות וחדשנות PereStart מזמין אתכם להרצאת אורח של מעיין רז כהן, מנהלת מעוף ראשל"צ. ההרצאה תתקיים כחלק מהקורס "פיתוח וניהול עסקים קטנים" בחוג לתואר שני במנהל עסקים ופתוחה לקהל הרחב! 

    16.12.24, יום שני בשעה 17:00
    ZOOM
  • 17 בדצמבר
    פרונטלי PereStartיזמות
    17 בדצמבר
    אסטרטגיה תחת אש: שינוי והסתגלות בזמן מלחמה
    פרונטלי PereStartיזמות

    מרכז יזמות וחדשנות מזמין אתכם להרצאת אורח בקורס "אסטרטגיה עסקית" ההרצאה בהנחיית הילה פולאט משה, מנכ"לית MYHAIR. במהלך ההרצאה תשמעו את הדרך של הילה להקמת חברה, על אתגרים, כשלונות, הסתגלות לשינויים, זיהוי הזדמנויות ועוד. 

    17.12.24, יום שלישי בשעה 16:45
    מרכז יזמות וחדשנות, בניין A
  • 23 בדצמבר
    דרכי ההתמודדות של יזמית ומנכ
    אונליין PereStartיזמות
    23 בדצמבר
    דרכי ההתמודדות של יזמית ומנכ"לית בהייטק הישראלי
    אונליין PereStartיזמות

    המרכז ליזמות וחדשנות PereStart מזמין אתכם/ן להרצאה בהנחיית לנור דניאל, מייסדת ומנכ"לית חברת SHOOPER AI. לנור תספר את סיפורה האישי שלה על הדרך להקמת חברה כולל האתגרים וההצלחות. ההרצאה חלק מקורס "יזמים וצמיחה" בתואר שני במנהל עסקים ופתוחה לקהל הרחב. 

    23.12.24, יום שני בשעה 20:30
    ZOOM
  • 24 בדצמבר
    האקטון הראל
    פרונטלי האקתוןמנהל עסקים
    24 בדצמבר
    האקתון במנהל עסקים בשיתוף חברת הראל ביטוח ופיננסים
    פרונטלי האקתוןמנהל עסקים

    מרכז יזמות וחדשנות מזמין אתכם להאקתון בקורס "יזמות" עם המרצה ד"ר אלירן סולודוחה וקורס "בירה ומשכנתא"  עם המרצה ד"ר יאיר פרומן עם חברת הראל ביטוח ופיננסים. בהאקתון תחוו התנסות מעשית עם אתגרים אמיתיים מהשטח, תפגשו אנשי מקצוע מהחברה שייעצו ויסייעו לכם לפתח את הרעיונות שלכם. 

    24.12.24, יום שלישי בשעה 14:00
    מרכז יזמות וחדשנות, בניין A
לכל האירועים

דברו איתנו

קו חם להתייעצות בנושא קריירה

טלפון

054-359-8562

וואטסאפ

תעודת ניהול אסטרטגי של מכירות וקבלת החלטות בשווקים בינלאומיים

אימייל

מערכת למידה גמישה/ תוכנית לימודים גמישה

איפה אנחנו יושבים?

קומת כניסה, בניין A

מתעניינים/ות בלימודים במרכז האקדמי פרס?

השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן או חייגו עכשיו 08-3006064

או חייגו עכשיו

*סטודנטים/יות מוזמנים/ות ליצור עמנו קשר בתחנת מידע בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.
שדות המסומנים ב* הם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.