תחומי לימוד
אנטומיה ופיזיולוגיה של האדם, גנטיקה, אמבריולוגיה (התפתחות העובר), רפואה מותאמת אישית ופיזיקה
ביוגרפיה
בעל תואר דוקטור (Ph.D.) של אוניברסיטת ת”א, הפקולטה לרפואה, במחלקה לגנטיקה מולקולרית של האדם ולביוכימיה.
ד”ר שלומי טוביאק משמש כסגן ראש החוג לתזונה. במסגרת תפקידו, ד”ר טוביאק עוסק בענייני קוריקולום, תוכניות לימודים בקורסים, איוש מורים לקורסים, מדיניות מתן ציונים, פיקוח שוטף על פעילות ההוראה, ופניות סטודנטים בנוגע ללמידה בחוג.
תחומי המחקר:
- מעורבות פחמן חד-חמצני (CO) במנגנוני התמיינות של תאי דם אדומים
- הקשר שבין סוכרת ופתוגנזה של טרשת עורקים- חימצון LDL ע”י המוגלובין A1c
- פיתוח שיטה לכימות המוגלובין בתאי דם אדומים ולוקמיה