סדנת הנוירומרקטינג: “איך להיכנס למוחו של הצרכן?” לוקחת אתכם אל מעבר למודעות הפרסום – ישירות אל תוך המוח האנושי.
הסדנה, המועברת ע”י סיוון פרידמן, פסיכולוגית חברתית ומומחית להתנהגות צרכנים, חושפת את המנגנונים הפסיכולוגיים והרגשיים שמניעים החלטות צרכניות – הרבה לפני שההיגיון נכנס לפעולה. במהלך המפגש נצלול לאופן שבו המוח מגיב למותגים, מסרים וחוויות – ונבין איך משתמשים בזה בצורה חכמה ואפקטיבית.
הסדנה מתקיימת במסגרת קורס “מיתוג” בהנחיית ד”ר ענת אלון,לסטודנטיות וסטודנטים הלומדים תואר ראשון במינהל עסקים.
אנו מזמינים סטודנטים מכלל החוגים ובוגרים שלנו להצטרף אלינו- ברישום מראש.
להרשמה לחצו כאן >>
ניפגש ב-PereStart!
PereStart הינו מרכז ליזמות וחדשנות המקנה עבור הסטודנטים והבוגרים של המרכז האקדמי פרס, את הכלים והניסיון הדרושים בפיתוח יזמות וחדשנות כמו גם שירותי ייעוץ, הרצאות, האקתונים ועוד.
מטרת המרכז היא לסייע לסטודנטים ולבוגרים בעלי זיקה בתחום היזמות והחדשנות לממש את מלוא הפוטנציאל שלהם ולתת להם תשתית, כלים והכוונה.