אנחנו נחשפים להרבה מאוד מידע הנוגע לתזונה, לא כולו מדויק או מבוסס מדעית. בואו לבדוק עד כמה אתם באמת מבינים בתזונה.

“בימים שאני מלמדת אני קמה עם שיר בלב”- ראיון עם מיכל אנסקי
איך מחברים בין הקולינריה המודרנית לתזונה? במסגרת התואר הראשון בחוג למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס, תלמדו לא רק את מדע

מדעי התזונה: חלקם של תזונאים ודיאטנים קליניים בתזונה ובריאות
תחום העיסוק של תזונאים ודיאטנים קליניים הופך למשפיע יותר ויותר. מעבר לעיסוק במראה החיצוני, תזונה נכונה הפכה להיות חלק מהחיים

דיאטניות בחזית המלחמה בקורונה: כנס מיוחד בתחום מדעי התזונה
לצד שלל תופעות לוואי שליוו את חיינו בשנה האחרונה, הציף משבר הקורונה את אחד האתגרים המורכבים ביותר שאיתם מתמודד המערב

הפינה של זכריה מדר – והפעם: התנהגות תזונתית בזמן סגר
מאת: פרופ' זכריה מדר, ראש החוג לתואר ראשון במדעי התזונה במרכז האקדמי פרס. לסגר שהוטל בעקבות מגפת הקורונה (COVID-19) יש

תגבור שתיית מים כסיוע במניעה ובטיפול בתסמונת מטבולית
מאת: פרופ' זכריה מדר, ראש בית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס. לפני שנצלול לנושא המאמר, נסביר בקצרה על התסמונת

הפינה של זכריה מדר – והפעם: תזונה קטוגנית נגד הקורונה?
מתחילתה של מגפת הקורונה ניתנו עצות והוראות התנהגותיות רבות, החל משמירה על מרחק בין אנשים, דרך שטיפת ידיים יעילה ועד

סופגנייה: פרופ' זכריה מדר מאתגר אתכם להפוך אותה לבריאה יותר
סופגנייה היא מאכל שעונה להגדרה של "מזון ללא ערך תזונתי". זה לא שאין בסופגנייה תועלת אנרגטית-קלורית, אלא שהמשמעות היא שהסופגנייה

יש לכם תואר במדעים? מחפשים אתכם במדעי התזונה
מסלול הקריירה של בוגרי לימודי המדעים מוביל בדרך כלל לעבודה מחקרית באקדמיה או במעבדה, אך יש לא מעט בוגרים מוכשרים

שבוע התזונה: שלוש תובנות מאת פרופ' זכריה מדר
השבוע חל "שבוע התזונה" בישראל, שמטרתו לקדם את הביטחון התזונתי ולשפר את המצב התזונתי של אזרחי ישראל. לכבוד שבוע זה,

מה עושים עם תואר במדעי התזונה? המדריך המלא
תואר ראשון במדעי התזונה הוא אחד התארים שצוברים פופולריות בשנים האחרונות, וזה לא ממש מפתיע; אורח חיים בריא הוא כבר

תזונה בימי קורונה: לפרופ' זכריה מדר יש כמה טיפים בשבילכם
העולם השתנה בסערה. עד לפני רגע ניהלנו אורח חיים פעיל, יצאנו בכל בוקר לעבודה, למדנו לתואר ובילינו עם משפחה וחברים,

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: שמן קוקוס
הפינה החודשית של פרופסור זכריה מדר, ראש בית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס, שבה הוא משתף את תלמידי החוג

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: על אוכל וקיימות
האם יצא לכם לחשוב פעם איך תיראה מערכת המזון העולמית ב-2050? מה יאכלו, איך, כמה, וכיצד זה ישפיע על קיימות

שפעת, וירוס הקורונה ומה שביניהם
בכל חורף אנחנו נתקלים במחלת השפעת וכבר למדנו להתרגל אליה ואפילו להתחסן כנגדה. השנה נכנס לתמונה וירוס הקורונה המשבש את

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: פלפל חריף
הפינה החודשית של פרופסור זכריה מדר, ראש החוג לתזונה במרכז האקדמי פרס, שבה הוא משתף את תלמידי החוג בתובנות מעשיות

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: ארוחת בוקר
הפינה החודשית של פרופסור זכריה מדר, ראש החוג לתזונה במרכז האקדמי פרס, שבה הוא משתף את תלמידי החוג בתובנות מעשיות