לאתר הראשי
08-3006089
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
פרס פלוס
  • מגזין פרס פלוס
  • תואר ראשון
    • מתכוננים ללימודים
    • מהו תואר ראשון במנהל עסקים
    • הכל על לימודי משפטים
    • הכל על מדעי ההתנהגות
    • מנהל מערכות בריאות
    • מדעי התזונה
    • שיווק
  • תואר שני
    • מנהל עסקים MBA
    • ייעוץ ופיתוח ארגוני
    • פסיכולוגיה חינוכית
  • מדברים קריירה
  • חיים בקמפוס
    • מבחנים ולימודים
  • שאלונים
  • מגזין פרס פלוס
  • תואר ראשון
    • מתכוננים ללימודים
    • מהו תואר ראשון במנהל עסקים
    • הכל על לימודי משפטים
    • הכל על מדעי ההתנהגות
    • מנהל מערכות בריאות
    • מדעי התזונה
    • שיווק
  • תואר שני
    • מנהל עסקים MBA
    • ייעוץ ופיתוח ארגוני
    • פסיכולוגיה חינוכית
  • מדברים קריירה
  • חיים בקמפוס
    • מבחנים ולימודים
  • שאלונים
ראשי » מדעי התזונה » מיתוסים על תזונה

מיתוסים על תזונה

אנחנו נחשפים להרבה מאוד מידע הנוגע לתזונה, לא כולו מדויק או מבוסס מדעית. בואו לבדוק עד כמה אתם באמת מבינים בתזונה.

צעד 1 מ 11

0%
  • אנחנו נחשפים להרבה מאוד מידע הנוגע לתזונה, לא כולו מדויק או מבוסס מדעית. בואו לבדוק עד כמה אתם באמת מבינים בתזונה.
מיכל אנסקי מ"מאסטר שף" בקורס הכנת מזון עם סטודנט

“בימים שאני מלמדת אני קמה עם שיר בלב”- ראיון עם מיכל אנסקי

איך מחברים בין הקולינריה המודרנית לתזונה? במסגרת התואר הראשון בחוג למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס, תלמדו לא רק את מדע

קרא עוד »
מדעי התזונה: הרבה מעבר לשמירה על משקל

מדעי התזונה: חלקם של תזונאים ודיאטנים קליניים בתזונה ובריאות

תחום העיסוק של תזונאים ודיאטנים קליניים הופך למשפיע יותר ויותר. מעבר לעיסוק במראה החיצוני, תזונה נכונה הפכה להיות חלק מהחיים

קרא עוד »
דיאטניות בחזית המלחמה בקורונה: כנס מיוחד בתחום מדעי התזונה

דיאטניות בחזית המלחמה בקורונה: כנס מיוחד בתחום מדעי התזונה

לצד שלל תופעות לוואי שליוו את חיינו בשנה האחרונה, הציף משבר הקורונה את אחד האתגרים המורכבים ביותר שאיתם מתמודד המערב

קרא עוד »
הפינה של זכריה מדר – והפעם: התנהגות תזונתית בזמן סגר

הפינה של זכריה מדר – והפעם: התנהגות תזונתית בזמן סגר

מאת: פרופ' זכריה מדר, ראש החוג לתואר ראשון במדעי התזונה במרכז האקדמי פרס. לסגר שהוטל בעקבות מגפת הקורונה (COVID-19) יש

קרא עוד »
תגבור שתיית מים כסיוע במניעה ובטיפול בתסמונת מטבולית

תגבור שתיית מים כסיוע במניעה ובטיפול בתסמונת מטבולית

מאת: פרופ' זכריה מדר, ראש בית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס. לפני שנצלול לנושא המאמר, נסביר בקצרה על התסמונת

קרא עוד »
תזונה קטוגנית נגד הקורונה

הפינה של זכריה מדר – והפעם: תזונה קטוגנית נגד הקורונה?

מתחילתה של מגפת הקורונה ניתנו עצות והוראות התנהגותיות רבות, החל משמירה על מרחק בין אנשים, דרך שטיפת ידיים יעילה ועד

קרא עוד »
סופגנייה: פרופ' זכריה מדר מאתגר אתכם להפוך אותה לבריאה יותר

סופגנייה: פרופ' זכריה מדר מאתגר אתכם להפוך אותה לבריאה יותר

סופגנייה היא מאכל שעונה להגדרה של "מזון ללא ערך תזונתי". זה לא שאין בסופגנייה תועלת אנרגטית-קלורית, אלא שהמשמעות היא שהסופגנייה

קרא עוד »
יש לכם תואר במדעים? מחפשים אתכם במדעי התזונה

יש לכם תואר במדעים? מחפשים אתכם במדעי התזונה

מסלול הקריירה של בוגרי לימודי המדעים מוביל בדרך כלל לעבודה מחקרית באקדמיה או במעבדה, אך יש לא מעט בוגרים מוכשרים

קרא עוד »
שבוע התזונה: שלוש תובנות מאת פרופ' זכריה מדר

שבוע התזונה: שלוש תובנות מאת פרופ' זכריה מדר

השבוע חל "שבוע התזונה" בישראל, שמטרתו לקדם את הביטחון התזונתי ולשפר את המצב התזונתי של אזרחי ישראל. לכבוד שבוע זה,

קרא עוד »
מה עושים עם תואר במדעי התזונה

מה עושים עם תואר במדעי התזונה? המדריך המלא

תואר ראשון במדעי התזונה הוא אחד התארים שצוברים פופולריות בשנים האחרונות, וזה לא ממש מפתיע; אורח חיים בריא הוא כבר

קרא עוד »
תזונה בימי קורונה

תזונה בימי קורונה: לפרופ' זכריה מדר יש כמה טיפים בשבילכם 

העולם השתנה בסערה. עד לפני רגע ניהלנו אורח חיים פעיל, יצאנו בכל בוקר לעבודה, למדנו לתואר ובילינו עם משפחה וחברים,

קרא עוד »
שמן קוקוס פרופ' זכריה מדר

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: שמן קוקוס

הפינה החודשית של פרופסור זכריה מדר, ראש בית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס, שבה הוא משתף את תלמידי החוג

קרא עוד »
הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: על אוכל וקיימות

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: על אוכל וקיימות

האם יצא לכם לחשוב פעם איך תיראה מערכת המזון העולמית ב-2050? מה יאכלו, איך, כמה, וכיצד זה ישפיע על קיימות

קרא עוד »
שפעת, וירוס הקורונה ומה שביניהם

שפעת, וירוס הקורונה ומה שביניהם

בכל חורף אנחנו נתקלים במחלת השפעת וכבר למדנו להתרגל אליה ואפילו להתחסן כנגדה. השנה נכנס לתמונה וירוס הקורונה המשבש את

קרא עוד »
מדעי התזונה: פלפל חריף

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: פלפל חריף

הפינה החודשית של פרופסור זכריה מדר, ראש החוג לתזונה במרכז האקדמי פרס, שבה הוא משתף את תלמידי החוג בתובנות מעשיות

קרא עוד »
על בריאות ותזונה ארוחת בוקר

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: ארוחת בוקר

הפינה החודשית של פרופסור זכריה מדר, ראש החוג לתזונה במרכז האקדמי פרס, שבה הוא משתף את תלמידי החוג בתובנות מעשיות

קרא עוד »
Page1 Page2
« פוסט קודם
פוסט הבא »

תגובות

אולי יעניין אותך גם

"ברשתות אני אדון לעצמי, אני אחראית על הערוץ שלי ואני מחליטה איזה תוכן יהיה בו" | ראיון עם קורין גדעון
מדברים קריירה

"ברשתות אני אדון לעצמי, אני אחראית על הערוץ שלי ואני מחליטה איזה תוכן יהיה בו" | ראיון עם קורין גדעון

שוקלים להירשם לתואר ראשון? בלי פאניקה
מתכוננים ללימודים: מה כדאי ללמוד לתואר ראשון

שוקלים להירשם לתואר ראשון? בלי פאניקה

המהפכה הסינית: מחקיינים למותגים בינלאומיים
מנהל עסקים MBA

המהפכה הסינית: מחקיינים למותגים בינלאומיים

יש לכם תואר במדעים? מחפשים אתכם במדעי התזונה
מדור תואר ראשון של מגזין פרס פלוס

יש לכם תואר במדעים? מחפשים אתכם במדעי התזונה

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: פלפל חריף
מדר

הפינה של פרופ' זכריה מדר – והפעם: פלפל חריף

רוצים לדעת עוד?
פופולארי
תואר שני במשפטים ללא משפטנים
תואר שני

תואר שני במשפטים ללא משפטנים

74584 צפיות
מה לבדוק לפני שבוחרים ללמוד ניהול מערכות בריאות?
מדור תואר ראשון של מגזין פרס פלוס

מה לבדוק לפני שבוחרים ללמוד ניהול מערכות בריאות?

58434 צפיות
"תצאו החוצה מהאפליקציות כי החיים הטכנולוגיים הם אשליה"- קורס הזוגיות של יעל דורון ודני פרידלנדר
מדור תואר ראשון של מגזין פרס פלוס

"תצאו החוצה מהאפליקציות כי החיים הטכנולוגיים הם אשליה"- קורס הזוגיות של יעל דורון ודני פרידלנדר

54155 צפיות
עקבו אחרינו בפייסבוק
  • המרכז האקדמי פרס 2017

  • יום בחיי ניסים אלון- מנכ"ל לאומית ומרצה ב"מסלול החברות"

  • יום בחיי רני רהב- בעלים ויו"ר "רן רהב תקשורת ויחסי ציבור"

  • עבודה מהבית- בעד או נגד

  • הכירו את חוה איטס - בוגרת תואר שני ביעוץ ופיתוח ארגוני במרכז האקדמי פרס

  • הכירו את איציק גלנץ - בוגר תואר ראשון במערכות מידע ניהוליות במרכז האקדמי פרס

  • מתן יעקובסון מספר על התואר הראשון במנהל עסקים

  • הכירו את מריאן טויל בוגרת תואר ראשון ושני במרכז האקדמי פרס

  • הכירו את מיטל בנימין, בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה

  • בואו לסיור בקמפוס המרכז האקדמי פרס

  • בואו לשמוע על הקורס של ד"ר יעל דורון ודני פרידלנד, הפסיכולוגיה של זוגיות ואהבה

  • בואו לשמוע על קורס בהכנת מזון עם המרצה האורחת מיכל אנסקי

בואו לבקר בקמפוס

רח' שמעון פרס 10, רחובות 7610202
שיחת חינם: 08-3006089
טלפון רב קווי: 08-9390520

צרו קשר





יוטיוב

בקרו בערוץ שלנו

© המרכז האקדמי פרס, כל הזכויות שמורות | פיתוח תוכן: המתכנה
תנאי שימוש
גלילה לראש העמוד
צור קשר





דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס