תחומי לימוד: ביוכימיה ומדעי המזון
בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית. כיום סטודנטית באוניברסיטה העברית לתואר שני בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה. נושא המחקר הוא בנושא קולטני טעם ומסלול העברת הסיגנל של הטעם המר.
השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן
או חייגו עכשיו 08-3006064
נחזור אלייך בהקדם
תחומי לימוד: ביוכימיה ומדעי המזון
בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית. כיום סטודנטית באוניברסיטה העברית לתואר שני בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה. נושא המחקר הוא בנושא קולטני טעם ומסלול העברת הסיגנל של הטעם המר.
השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן
או חייגו עכשיו 08-3006064
נחזור אלייך בהקדם
נחזור אלייך בהקדם