ד"ר חמדה גור-אריה

ד
quote

דומני שעלינו להיות קודם כל בני אדם ורק אחר כך - אזרחים. לא רצוי לטפח רחשי כבוד כלפי החוק אלא רק כלפי הצדק

הנרי דוד ת'ורו

תחומי לימוד: משפט פלילי, פילוסופיה של המשפט הפלילי, היסטוריה של המשפט ומשפט וחברה

ד”ר חמדה גור אריה הינה ראש החוג בבית הספר למשפטים.  מרכזת ההתמחות בדיני עסקים בתכנית ה-MBA. בעלת תואר ראשון (1996), תואר שני (2002) (מסלול משפט חברה ופוליטיקה, בהצטיינות) ותואר שלישי (2007) מהפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב ותואר ראשון בסוציולוגיה ובפילוסופיה (1991). מאוניברסיטת תל-אביב. עסקה מספר שנים בעריכת דין, בעיקר כסנגורית בתחום המשפט הפלילי. כן עסקה במתן חוות דעת משפטיות. עוסקת כיום בהוראה במרכז האקדמי פרס.