לשיחת חינם

ליאור פרי

ליאור פרי

תחומי לימוד: ביוכימיה ומדעי המזון

בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית. כיום סטודנטית באוניברסיטה העברית לתואר שני בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה. נושא המחקר הוא בנושא קולטני טעם ומסלול העברת הסיגנל של הטעם המר.

מתעניינים בלימודים במרכז האקדמי פרס?

השאירו פרטים ונחזור אליכם או חייגו עכשיו 08-3006064 או חייגו עכשיו

*סטודנטים מוזמנים ליצור עמנו קשר בתחנת מידע בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.
שדות המסומנים ב* הם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.