תחומי לימוד: ביוכימיה ומדעי המזון
בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית. כיום סטודנטית באוניברסיטה העברית לתואר שני בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה. נושא המחקר הוא בנושא קולטני טעם ומסלול העברת הסיגנל של הטעם המר.
השאירו פרטים ונחזור אליכם
או חייגו עכשיו 08-3006064
בשליחת טופס זה אני מאשר/ת קבלת מידע על ההרצאות, עדכונים, פרסומים, הטבות ותארים מהמרכז האקדמי פרס באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט ו/או שיחות טלפון. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה ו/או מרשימת הפנייה השיווקית באמצעות שיחה בכל עת.
נחזור אלייך בהקדם
תחומי לימוד: ביוכימיה ומדעי המזון
בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית. כיום סטודנטית באוניברסיטה העברית לתואר שני בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה. נושא המחקר הוא בנושא קולטני טעם ומסלול העברת הסיגנל של הטעם המר.
נחזור אלייך בהקדם