תחומי לימוד: מיקרוביולוגיה, ביוכימיה ומדעי המזון
תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון בפקולטה לחקלאות, תואר שני מחקרי במיקרוביולוגיה בפקולטה לחקלאות בנושא השפעת החשיפה לפוליפנול EGCG על גורמי אלימות בחיידקי S. aureus.
השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן
או חייגו עכשיו 08-3006064
נחזור אלייך בהקדם
תחומי לימוד: מיקרוביולוגיה, ביוכימיה ומדעי המזון
תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון בפקולטה לחקלאות, תואר שני מחקרי במיקרוביולוגיה בפקולטה לחקלאות בנושא השפעת החשיפה לפוליפנול EGCG על גורמי אלימות בחיידקי S. aureus.
השאירו פרטים ונחזור אליכם/ן
או חייגו עכשיו 08-3006064
נחזור אלייך בהקדם
נחזור אלייך בהקדם