תואר שני במשפטים ללא משפטנים [M.A]
המרכז האקדמי פרס גאה להציג את תכנית המוסמך [M.A] היוקרתית בלימודי משפטים ללא משפטנים.
המשפט מקיף ועוטף את מציאות החיים היומיומית של פרטים, קבוצות וארגונים. במיוחד בעידן של גלובליזציה ורגולציה. הלימודים בתכנית יאפשרו לעובדים, מנהלים, בכירים וזוטרים, שכירים ועצמאים היכרות עם הכללים, הערכים והנורמות המשפטיים. אלו יאפשרו הבנה ושליטה טובים ומדויקים יותר בזירה האישית והמקצועית.
מטרת התוכנית היא להרחיב ולהעמיק את ההשכלה של הסטודנטים בתחומי המשפט, ולהקנות להם כלים עדכניים להתמודדות עם המצבים המשפטיים הסובבים אותם בעולם המקצועי, תוך זיקה לתחומי עבודתם
הבוגרים יזכו לכלים ולהבנה כיצד עולם המשפט משתלב בחברה, בכלכלה, בשוק העבודה ועוד, וכן ישלטו בכלליו לתועלתם המקצועית והאישית.
בוגרי התכנית לא יוסמכו כעורכי דין או ינהלו תיקים משפטיים, אלא יהפכו לצרכנים מודעים של שירותים משפטיים הסובבים אותם – כמנהלים, כעובדים, כעובדי ציבור וכאזרחים. כמו-כן, יקבלו ידע נרחב הנשען על אדני המשפט, בכל הקשור לשוק העבודה המודרני ולדיני העבודה.
*הענקת התואר מותנית באישור המועצה להשכלה גבוהה.
*הלימודים אינם מאפשרים עיסוק בעריכת דין.
למה כדאי ללמוד משפטים ללא משפטנים במרכז האקדמי פרס ?



