אודות המרכז האקדמי פרס

המרכז האקדמי פרס ברחובות חותר להיות מוסד אקדמי מוביל המשלב בין גישה חדשנית ייחודית בתוכניות הלימודים לבין מחויבות חברתית עמוקה ומתמשכת של מייסדי המרכז, עובדיו ותלמידיו. המרכז פועל כחברה לתועלת הציבור הפועלת ללא מטרות רווח (מלכ"ר).

חווית הלימוד

הסטודנטים במרכז זוכים לחוויה לימודית ייחודית המשלבת אתגרים אינטלקטואליים עם חיי חברה מגבשים. המרכז מעודד את הסטודנטים להשתתף בפעילות חוץ-אקדמית במסגרות התנדבותיות, נבחרות ספורט, קבוצות דיון, חוגי העשרה ועוד. הסטודנטים הלומדים במרכז לוקחים חלק פעיל באירועים ומיזמים קהילתיים. כמו כן, מעודד המרכז יוזמות סטודנטיאליות בשיתוף הקהילה ומסייע בקידומן.

אחד על אחד עד התואר

במרכז האקדמי פרס מתקיים קשר אישי ובלתי אמצעי בין המרצה לסטודנטים. כל אחד מהסטודנטים זוכה לפרופ' אישי, מרצה המלווה אותו ומייעץ לו בכל הנוגע להתקדמותו האקדמית עד לסיום לימודיו לתואר. הסטודנטים מצוידים במספר הטלפון האישי של המרצים, כדי שיוכלו להיעזר בהם ככל שיידרש. חברי סגל ההוראה במרכז, שהם מבכירי המרצים במוסדות ההשכלה הגבוהה הגדולים בישראל, בחרו ללמד במרכז בשל ההזדמנות הניתנת להם כאן להשפיע ישירות על עיצוב השכלתם ומיצוי יכולותיהם של הסטודנטים.

עם המבט לעתיד
המרכז האקדמי פרס שם לו ליעד להוות קרקע פורייה לעידוד מיזמים ולחיזוק הדיאלוג שבין הסטודנטים לבין המעסיקים הפוטנציאליים, הממתינים להם עם סיום הלימודים. המרכז האקדמי מטפח קשרי גומלין עם חברות היי- טק, חברות תעשייה ומיזמים כלכליים ולתוכנית הלימוד בו שותפים גם אנשי ציבור ובכירים מעולם העסקים בישראל. גורמים אלה נכונים לסייע לתלמידי המרכז בייעוץ והכוונה אישית כבר בזמן הלימודים, כדי להקנות להם יתרון בהשתלבות בעבודה.

בנוסף, המרכז פועל לסייע לסטודנטים המעוניינים בכך בהכוון לתעסוקה ובמציאת עבודה לקראת תום לימודיו.

כיתות הלימוד

כיתות הלימוד מצוידות בכל עזרי הלימוד החדשניים. בנוסף, לרשות הסטודנטים בקמפוס עומד אולם תקשורת ובו ציוד תקשורת אודיו-ויזואלי מתקדם.

המרכז האקדמי פרס הוא מוסד מוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה.